در مورد ذخیره انرژی خانه چه باید بدانید؟

آیا به نصب سیستم ذخیره انرژی در خانه خود فکر کرده اید؟  امروزه به یک روش زندگی محبوب تر، اقتصادی و پایدار تبدیل شده است.  بیایید چیزی در مورد ذخیره انرژی خانه بدانیم!

home energy storage system
home energy storage system

ذخیره انرژی چیست؟

درستی باتری های تلفن یا لپ تاپ شما، ذخیره انرژی برای گرفتن برق و ذخیره آن برای استفاده بعدی است.

  این برای آینده انرژی های مهم است زیرا این است که می تواند انرژی ایجاد شده در زمان بادهای شدید یا آفتاب را ذخیره کند.  و چند راه مختلف برای انجام این کار وجود دارد- از باتری های غول پیکر الکتروشیمیایی، ذخیره سازی آبی (که انرژی را با پمپاژ آب در ذخیره می کند)، یا ذخیره انرژی حرارتی (که انرژی را به عنوان گرما نگه می دارد). )

  انرژی ذخیره شده در خانه چطور؟  باتری ها در حال تبدیل شدن به روشی فزاینده محبوب برای ذخیره انرژی تولید شده توسط افراد در خانه از پنل های خورشیدی یا سایر منابع انرژی هستند.  برای کسانی که تعرفه‌های Economy 7 یا Economy 10 را دارند، ذخیره انرژی می‌تواند برای «خرید» انرژی از شبکه در زمانی که ارزان‌ترین است، ایجاد کند و آن را برای استفاده در ساعات اوج مصرف ذخیره کند.

  در حال حاضر، گزینه های کمتری برای ذخیره انرژی خانه وجود دارد، زیرا فضای خانه شما کمی از مزرعه بادی است!  باتری های لیتیوم یون یک گزینه هستند و ذخیره انرژی حرارتی گزینه دیگری است.

 

ذخیره انرژی خانه چه مزایایی دارد؟

 

  • کارآمد است، که برای محیط زیست عالی است.  هرچه بیشتر بتوانید برق تجدیدپذیر را ذخیره کرده و از آن استفاده کنید، برق کمتری از شبکه مصرف خواهید کرد.  این یک پیروزی برای پایداری است.

     کاهش قبوض برق  وابستگی کمتر به شبکه ملی همچنین به معنی صورت‌حساب‌های پایین‌تر است، که همیشه سزاوار جشن است!

     خانه خود را هوشمندتر کنید  اکنون بسیاری از باتری ها یک پورتال آنلاین ارائه می دهند تا بتوانید انرژی خانه خود را به صورت آنلاین ردیابی کنید، بنابراین همیشه می دانید که چقدر ذخیره کرده اید.  سیستم های ذخیره حرارت نیز هوشمندتر می شوند.  برخی از بخاری های ذخیره سازی حتی از پیش بینی آب و هوا برای برنامه ریزی روزهای خود استفاده می کنند!  در ترکیب با یک کنتور هوشمند، همیشه از میزان برق تولیدی، میزان مصرف و میزان صادرات به شبکه ملی مطلع خواهید شد.

     هنوز هم می توانید از برقی که استفاده نمی کنید درآمد کسب کنید.  اگر در حال حاضر برای صادرات برق از انرژی‌های تجدیدپذیر خود به شبکه، پرداخت‌های Feed-In Tariff (FiT) دریافت می‌کنید، ممکن است این هزینه‌ها تحت تأثیر سیستم ذخیره انرژی شما قرار نگیرد.  برنامه های کاربردی برای پرداخت های FiT در سال 2019 بسته شد و با ضمانت صادرات هوشمند (SEG) جایگزین شد.  تحت این طرح، شما می توانید از تعرفه های انعطاف پذیر برای صادرات برق خود بهترین استفاده را ببرید.

     شما می توانید برق پشتیبان را در قطع برق دریافت کنید.  برخی از باتری‌های برقی می ‌توانند به شما برق پشتیبان بدهند – اما به محض اینکه برق قطع شود، همه باتری‌های خانه قادر به این کار نیستند.  این به این دلیل است که شما به مقدار زیادی فضای ذخیره سازی و مقداری سیم کشی پیچیده نیاز دارید.  با این حال، ذخیره انرژی خانه باعث می شود تا در صورت قطع برق، برق پشتیبان تامین شود.

    سیستم های ذخیره انرژی در خانه چیست؟

     ذخیره سازی حرارت

     2 نوع متداول سیستم ذخیره انرژی وجود دارد که انرژی را به شکل گرما ذخیره می کند.

     ذخیره انرژی حرارتی

     اگر قبلاً یک مخزن یا سیلندر آب گرم در کنار دیگ قابل اعتماد خود دارید، با نحوه عملکرد ذخیره انرژی حرارتی آشنا خواهید شد.  مانند بطری آب گرم، انرژی را به شکل آب گرم نگه می دارد.

     باتری های حرارتی

     باتری‌های گرمایی یک بلوک نوآورانه در مورد ذخیره انرژی حرارتی هستند.  آنها انرژی را به عنوان چیزی به نام “گرمای نهان” ذخیره می کنند.  از آنجایی که آب کمتری درگیر است، خطر رشد باکتری در یک باتری گرمایی نیز کمتر است – و خطر نشت آن به بقیه خانه شما وجود ندارد.  باتری‌های گرمایی نیز کارآمدتر هستند و فضای بسیار کمتری را اشغال می‌کنند – به طور کلی، اندازه آنها یک سوم مخزن آب گرم است.

     باتری های الکتروشیمیایی

     باتری‌های برقی خانه شما معمولاً یکی از دو شکل دارند: اسید سرب یا لیتیوم یون.  مورد دوم بسیار رایج تر است.  باتری‌های لیتیوم یونی نسبت به باتری‌های اسید سرب کوچک‌تر و شیک‌تر هستند، زیرا می‌توانند انرژی بیشتری را در همان مقدار فضا نگه دارند.

     اما لیتیوم یون منبع محدودی است که این باتری ها را نسبتاً گران می کند.  آنها همچنین باید با دقت دفع شوند، در غیر این صورت می توانند آسیب بیشتری نسبت به محیط زیست داشته باشند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.